ajánló

Geek&Gorgeous 101 HA light hyaluronsavas szérum teszt

Ismeritek a filmekből azt a komornyik karaktert, aki szépen, csendben meghúzódik a háttérben, diszkrét, figyelmes, elegáns, túlzásoktól mentes és teszi a dolgát ura/úrnője számára? Ez a szérum pont ilyen lenne, ha filmszerepet kapna, mesélem is, hogy miért.

A hyaluron sav, mint hidratáló, bőrt nedvességgel feltöltő összetevő minden bőrtípus jó barátja életkortól függetlenül. Igazán csak a nekünk megfelelő állagot, formulát kell megtalálnunk, és elnézve a kínálatot, nincs túl nehéz dolgunk. A Geek&Gorgeous 101 HA light kifejezetten minimalista stílusban készült, a legfontosabb összetevőket tartalmazza.

IMG_20190915_144539.jpg

A szérumból kétféle készül, a light zsíros bőrre szánt, könnyű állagú, gyorsan beszívódó fajta.A termék a márkára jellemző, vidám, egyszerű, mégis szép csomagolásban érkezik, barna, pipettás üvegben. A pipetta vége kissé hajlított, így nem csöpög.

A szérum színtelen, szagtalan, kissé hígabb fajta, gélesbe hajó állaggal. Kicsit a csiganyálra emlékeztet, de nem nyúlós vagy ragacsos. A bőrön pillanatok alatt el lehet oszlatni, azonnal beszívódik, nem ragad, nem nehéz. A hidratáló képessége nagyon jó, persze kellenek mellé más magas víztartalmú termékek mint lotion vagy gél-krém, amiből a vizet meg tudja tartani.A rutinomba nagyon könnyű volt beilleszteni, akár reggelre, akár estére. A vízhiányt gyorsan enyhíti, kisimítja az apró ráncokat, feltölt, egységes sima bőrképet ad. Pici fényt is ad, de mivel sminkelek, ez nem zavar. A sminkkel, fényvédővel kompatibilis, nem veszik össze egyikkel sem.

IMG_20190915_144606.jpg

Helye a rutinomban: reggel-a toner után közvetlenül, erre kentem könnyű hidratálót, majd fényvédőt, este-toner után szinté, ezután jött a többi vizesebb réteg, lotion, sűrűbb esszencia.

Az összetétele magáért beszél: nagyon rövid és lényegre törő a lista. 5 féle hyaluron savat tartalmaz, ezek különböző molekula súlyúak, így eljutnak a bőr mélyebb rétegeibe is. Sok glycerin van benne, egy növényi kivonat-ezüst rezgőgomba kivonat, ami egyfajta növényi hyaluron sav, ázsiai kozmetikumokban nagyon gyakori. Hello K-Beauty hatás! Panthenolt és némi E-vitamint is tartalmaz. Mentes: denat.alcoholtól, parabenektől, színezékektől, mesterséges illatanyagtól. Érzékeny bőrre is tökéletes lehet.

IMG_20190915_144600.jpg

Csak jót tudok mondani erről a termékről, nincs benne hiba, remekül összerakták. Igény szerint használható, nekem kb. 3/4-1 pipettányi kellett, de előfordult, hogy többet is elbírt a bőröm. Sőt, legközelebb estére beszerzem a rich verziót is, mert a vízhiánnyal egyre jobban küzdök így tél vége felé. (Az állagáról Instára teszek majd fel képet, az elsőt elkevertem valahová-#thisisme)

Az ára szuper, alig 2490 Ft, ennyiért ajándék ez a 30 ml-es csoda. Hidratálásra tökéletes, bárki könnyen beillesztheti a rutinjába, ha egy jó hidratáló terméket szeretne. Ha eddig nem próbáltátok, ne késlekedjetek! 🙂 15 éve álmodni sem mertem volna, hogy lesz ilyen magyar termék elérhető áron, szóval jár a taps Apolkánkak.

Beszerzés: Skinsmart.hu, és Helia-d.hu

Használtok hyaluron savas terméket a rutinotokban? Ezt ismeritek?

By:Szilvia